Altijd tijd voor de supermarkt

Het leven van een vrouw gaat niet altijd over rozen. Elke dag moet er weer een nieuw menu op tafel komen om manlief of wellicht huisgenoten mee te verblijden. Of je nu student bent, heerlijk op jezelf woont of een heel gezin moet onderhouden, boodschappen moeten nu eenmaal in de zoveel tijd gedaan worden. En het zal je vaak overkomen dat je net op het laatste moment nog bedenkt dat een aantal ingrediƫnten voor het avondeten missen en je maar al te graag nog even naar de supermarkt sprint.

Openingsuren van de Aldi

Nu wil je het liefst je voorraad aan boodschappen zo goedkoop mogelijk inslaan. Dit vergt soms wat doorspit werk van verschillende folders, maar menig huishouden heeft de Aldi toch wel hoog in het vaandel zitten als goede basis supermarkt voor een voorraad aan levensmiddelen. Echter zal je veertig uur in de week aan het werk zijn en wellicht in het weekend met kinderen op pad zijn of andere wilde plannen hebben. Een bezoekje aan de supermarkt moet dan soms ook gepland worden. Er gaat dus niets boven een handig overzichtje van de openingsuren van de Aldi in Vlaanderen. Dit kun je uitprinten en uitknippen om bijvoorbeeld op je koelkast te hangen of je kan het gaan overschrijven op een klein briefje en dit in je portemonnee of in je mobielhoesje stoppen. Zo ben je te allen tijde op de hoogte van het beste moment om naar de Aldi te gaan.

De openingstijden van de Aldi in Vlaanderen

Vaak is de Aldi elke dag in de week en zaterdag vanaf half negen uur in de ochtend open. Om zeven uur in de avond sluit de winkel weer. Zondag is deze gesloten. Wellicht met uitzondering van de koopzondagen, maar deze vind je gemakkelijk terug als je googled op openingsuren in Vlaanderen. Wanneer je dus goed in je hoofd houdt dat je elke ochtend, behalve de zondagochtend al vanaf half 9 los kunt gaan in de Aldi om je eetvoorraad bij te spekken, is het soms zelfs mogelijk al voor je werk boodschappen te doen. Een beetje plannen kan je hier dus vele loze bezoekjes aan de supermarkt besparen, waarbij je voor een dichte deur zou komen. Bovendien hoef je dan nooit meer op zoek naar alternatieven, maar kun je altijd gegarandeerd je favoriete etenswaar halen. Print dus maar snel uit die openingstijden, dan kun je vervolgens zonder zorgen koken.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.