Fitness 365: Speciaal voor jou Lady’s Only!

Sporten: het blijft toch een hekel punt in onze dagelijkse bezigheden. Steeds maar weer moet je je ertoe zetten. We weten waarom, we weten hoe, maar het echt constant blijven doen is moeilijk. Maar niet met Fitness 365. Zij hebben een ruimte speciaal voor vrouwen. Ideaal.

Socrates zag het goed!

Socrates is bekend om zijn wijze uitspraken, maar deze uitspraak van hem is bijzonder mooi: ‘Het is zonde als een vrouw oud wordt zonder ooit de kracht en schoonheid van haar lichaam te zien.’ Elk vrouwenlichaam heeft kracht en schoonheid in zich. De laatste jaren worden we ons dat meer en meer bewust. Het gaat niet meer om slank of mager zijn. Het gaat om gezond en sterk zijn. De juiste apparatuur staat bij Fitness 365 klaar om hieraan te werken.

Fitness 365 Ladies Zone: mannen niet toegestaan!

Fitness 365 in Amsterdam heeft zelfs een speciale Ladies Zone om te fitnessen. Hier zijn mannen niet toegestaan. Zo kun je in alle rust werken aan je sportieve doelen. In deze ruimte zie je juist die apparatuur waarmee vrouwen werken aan hun ‘probleemgebieden’. Hoewel Socrates dat zo waarschijnlijk niet zou noemen… Er zijn grote ramen waardoor je lekker naar buiten kunt kijken terwijl je bijvoorbeeld op de loopband staat. Een gedeelte van het vloeroppervlak is zacht zodat je kunt squatten of aan je buikspieren kunt werken.

Gezond en sterk

Het is al eerder vermeld, vrouwen willen niet meer persé slank zijn, maar gezond en sterk. Het is goed gespierder te zijn. Je voorkomt osteoporose en je metabolisme gaat beter werken. Ook je immuunsysteem zal beter functioneren. Fitness 365 is zich hiervan erg bewust. Zij kunnen je helpen die worsteling met de weegschaal en de spiegel achter je te laten. De trainers van Fitness 365 kunnen je advies geven over je gedrag op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Geen excuses meer

Met de ladies Zone van Fitness 365 en hun kennis op het gebied van Fitness staat niets een gezond leven meer in de weg. Dus kom eens kijken en begin met sporten!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.