Jobe Zwemvest super geschikt voor dames

Een JOBE Zwemvest is er voor dames, heren en kinderen. Zwemvesten mogen niet vergeleken worden met reddingsvesten. Het verschil tussen eens reddingsvest en een JOBE zwemvest is dat een zwemvest je niet omdraait wanneer je bewusteloos bent. Een Reddingsvest is dan ook aan te raden voor jonge kinderen zonder zwemdiploma of zonder toezicht. Ook op grotere binnen- en buitenwater is een reddingsvest aan te raden, hier wordt vaak een automatisch reddingsvest gebruikt.

JOBE Zwemvest

JOBE Zwemvesten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Het grootste verschil zit in het materiaal en het comfort. De goedkopere modellen zijn gemaakt van Nylon met hard schuim. De maten zijn unisex of combinatie maten. De luxe vesten zijn gemaakt van zacht Neopreen en specifieke maten. De kleuren van een JOBE Zwemvest is bijpassend bij de wetsuits en andere artikelen vanuit het ‘mix en match principe’. Hierdoor kan je een complete bijpassende set samenstellen.

Nieuw sinds dit jaar is het Unify zwemvest, dit is het eerste competiton vest ter wereld met een CE keuring als zwemvest. Een zwemvest met maximaal comfort en voldoende veiligheid voor een gekeurd vest. Een JOBE Zwemvest Unify is zowel verkrijgbaar voor heren als voor dames..

JOBE Zwemvest Heren

De JOBE Zwemvesten voor Heren zijn verkrijgbaar van XS t/m 4XL. Door deze brede maat range is er voor vrijwel iedereen een zwemvest verkrijgbaar. Het populairste Zwemvest Heren is het Neopreen model in de kleur zwart/grijs. Dit vest is comfortabel door het zachte en flexibele neopreen. Het zwemvest is met meerdere gespen verstelbaar om het vest passend te maken voor jouw lichaam. Ook heeft JOBE vele competition vesten, dit zijn vesten zonder keuring met minimaal drijfvermogen. Deze vesten worden voornamelijk gebruikt in het wakepark.

JOBE Zwemvest Dames

Vaak hadden dames een probleem met de maatvoering van een JOBE zwemvest. De borstomvang komt niet overeen met de taille of andersom. Hiervoor is de standaard maatvoering op de schop genomen en is er een voor dames een compleet nieuwe maatvoering ontwikkeld met + maten. Wanneer een maat S niet past door uw borstomvang kan een S+ uitkomst bieden. De maten met een + als toevoeging hebben een grotere borstomvang dan de maten zonder +. Deze maatvoering is zowel bij een JOBE Zwemvest van Neopreen als Nylon. Voor elk budget een passend Zwemvest.

Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.