Onze mannen

Wij vrouwen vinden het vaak erg leuk om onze man eens te verwennen. Dit kan al met een heel simpel gebaar, maar ook door een leuke onverwachtse avond in te plannen. Vaak denken wij dat we heel origineel moeten zijn, maar het gaat erom dat als je iets doet je het met liefde moet doen. Verzin of geef jij iets met liefde dan durven wij te garanderen dat jou partner daar meer dan blij mee is.

Wat is leuk om te doen?

Een avondje samen uiteten ligt natuurlijk voor de hand, maar kies eens een restaurant van vroeger waar jullie goede herinneringen aan hebben of ga naar een oude film. Een leuk restaurant in combinatie met een oude film (al is deze thuis op de bank) is met zekerheid een geslaagde avond. Kaarsjes aan, lekker hapje erbij en voel je weer verliefd.

Wil je samen actief worden en wat kilo’tjes verliezen (samen is toch leuker dan alleen), kies een leuke sport die je met zijn twee├źn kan doen; tennis, squash, skaten of (hard)lopen door het park.

Leuk om te geven

Hebben jullie het allebei druk dan is een (klein) cadeautje ook leuk om te geven. Kijk eens bij een herenmode winkel en shop een leuk telefoonhoesje of riem, natuurlijk kun je ook iets meer geld uitgeven en kiezen voor een mooie trui of overhemd.

Zoals we eerder al aangeven kun je ook kiezen voor een leuke avond, deze kun je natuurlijk ook iets pikanter invullen dan een avondje naar de film en een heerlijk restaurant. Durf jij niet een winkel met speeltjes binnen te stappen kijk dan eens online. Tegenwoordig is een sekswinkel echt niet meer vunzig, maar zijn er zelfs vrouwvriendelijke versies. Fifty Shades Webshop is bijvoorbeeld heel stijlvol en heeft leuke speeltjes voor zowel haar als hem.