Lingerie

Lingerie is kleding die wij vrouwen altijd dragen, of we nu een echte zondag op de bank hebben of een avondje uit, dit maakt geen enkel verschil. Er zit wel degelijk verschil in het soort lingerie dat op verschillende momenten gedragen wordt. Voelen we ons sexy dan zal ons lingerie ook meer sexy zijn dan wanneer we in ons joggingpak op de bank hangen.

Wanneer draag jij welke lingerie?

Bij womentoday.be vinden we dat geen enkel soort lingerie fout is, het gaat erom dat jij je er goed in voelt want dan straal je dit ook uit. Het voordeel van een mooie voorgevormde bh is dat de borsten er natuurlijk uit zien en dat deze bh voorkomt dat de borsten bepaalde tekenen laten doorschijnen als je het bijvoorbeeld koud hebt.

Een andere zeer belangrijke bh is de sport bh, wij zijn hier allen erg fan van de Shock Absorber.  Deze bh is verkrijgbaar in drie modellen, de modellen zijn verbonden aan het soort sport wat je uitoefent. Sport je heel intensief dan is een steviger model nodig om schuren te voorkomen.

Ook voor vrouwen met grotere busten is er volop sexy lingerie verkrijgbaar, prachtige tweedelige setjes, babydols en bodystockings. Plus size lingerie is speciaal gemaakt voor vrouwen met een maatje meer, deze lingerie zorgt ervoor dat u ook de steun krijgt die de busten nodig hebben.

Bh’s moeten comfort en stevigheid bieden, maar een bijpassende slip string of short is minimaal net zo belangrijk. Niet alleen voor onze partner, maar ook voor onszelf. Draag een sexy lingeriesetje en je zult zien dat, zonder dat andere weten wat jij aan hebt, je ineens veel meer aandacht krijgt. Geloof in jezelf en merk waar een beetje zelfvertrouwen al niet goed voor is.