Dameskleding

Kleding, dat is toch de hobby van bijna iedere vrouw. Onze mannen noemen ons dan ook wel eens echte shop-a-holics, of we dit als compliment moeten beschouwen dat is een tweede punt. Kleding is belangrijk voor je dagelijkse gemoedstoestand, kleding bepaalt hoe jij je voelt en wat jij uitstraalt. Daarom vinden wij dat je nooit genoeg kleding in de kast kunt hebben hangen, aangezien er voor iedere situatie het juiste setje te vinden moet zijn.

Wij hebben het geluk dat wij met vier vriendinnen zijn die elkaars smaak qua kleding begrijpen, het vaak eens zijn, maar ook vaak genoeg oneens. Wel is het jammer dat wij niet allemaal dezelfde maat hebben, maar het voordeel hiervan voor u is dat wij van ‘Rubensvrouw’ tot ‘maatje model’ weten wat leuk is. Het maakt bij ons niet uit wat voor maat of smaak jij hebt wij weten de ins en outs.¬†Op zoek naar een leuke accessoire? bekijk hier een leuke damestas

Naast de bekende grote winkelketens zijn er tegenwoordig ook genoeg leuke boetiekjes, niet alleen in de winkelstraten maar ook online. Helaas moet je voor de online boetiekjes nog beter zoeken dan je dit al moet in de grote winkelstraten. Gelukkig hebben wij er onze hobby van gemaakt om zo leuke mogelijke webwinkels te vinden, die erg moeilijk gevonden worden. Het allerleukste hiervan is, dat deze webwinkels soms ook nog een fysieke winkel hebben waar je kan gaan rondneuzen.

Online, offline, grote maten, kleine maten het maakt niet uit waar jij bij past. Wij zijn opzoek naar de allerleukste merken en winkels voor iedereen! Heb jij een leuke tip? Laat het ons weten, misschien dat wij er dan een leuk stukje over kunnen schrijven.