Wat is hosiery?

HosieryHosiery heb je in veel verschillende soorten en maten. Hosiery is een leuke manier waarop je de spanning in de slaapkamer kan opvoeren. Iedere man of vrouw bezwijkt bij een lichte streling van zijdezachte stof.
Als je op een leuke manier je partner wilt verleiden, kan je kiezen voor de jarretelpanty’s of kousen met jarretelgordel. Dit is erg sexy onder een mooi jurkje of rokje en het zal je doen stralen, wat jezelf en je partner ten goede komt.

Hosiery is niet alleen voor in de slaapkamer, je hebt ook bepaalde kousen die je prima kunt dragen op een feestje. De zogehete party panty’s zijn ideaal om jou kostuum compleet te maken. Je kan voor zo goed als elk kostuum een bijpassende partykous vinden.

Je hebt ook sheer- en opaque panty’s, hiermee zijn je benen goed zichbaar. Ze zijn dus ideaal voor als je zelfverzekerd je benen wilt showen. Je hebt ze in veel verschillende kleuren en bedrukkingen. Dus als je van doorzichtig, kleurrijk of bedrukt houdt, er is voor ieder wat wils.

Als je de zomer leuke slippers wilt dragen, is een gewone panty niet geschikt. Met voetloze panty’s is het echter wel mogelijk, dit zijn panty’s met een strakke binding ter hoogte van de enkel. Je voeten zijn dus bloot waardoor je een voetloze panty of legging prima onder je favoriete rok kunt dragen.

Sexy of casual panty’s en leggings zijn niet alleen voor super slanke vrouwen. Panty’s zijn niet alleen in verschillende kleuren bedrukkingen verkrijgbaar, maar ook in alle maten. Met plus size hosiery kunnen ook vrouwen met een maatje meer prachtig voor de dag komen met een van de vele vormen van hosiery.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.