10 musthaves voor in de luiertas

Je dacht misschien dat je zelf veel spullen hebt, maar als je voor het eerst moeder wordt kom je er achter hoeveel spullen een klein baby’tje nodig heeft. Om alle benodigdheden voor je kindje bij de hand te hebben als je onderweg bent, is een luiertas onmisbaar. Je wilt immers niet dat je tijdens een gezellig uitje terug naar huis moet omdat je iets bent vergeten.

Aan luiers en lotiondoekjes denk je ongetwijfeld zelf ook wel, maar wat zijn nu echte aanraders om mee te nemen in de luiertas?

Onmisbaar in de luiertas

  1. Zonnebrand > Met een waterig voorjaarszonnetje denk je misschien niet direct aan zonnebrandcrème, maar dit is wel heel belangrijk. Ook wanneer het nog niet zo warm is buiten, is zonnebrandcrème nodig voor het gevoelige babyhuidje.
  2. Hydrofielluier > Een hydrofielluier is een superhandige multifunctionele doek, ideaal om overal mee naar toe te nemen. Je gebruikt een hydrofielluier als spuugdoekje, zonnescherm in de wagen of bijvoorbeeld om je kindje op te leggen tijdens het verschonen.
  3. Luierzakjes > Als je een vieze luier niet direct kunt weggooien is het heel prettig om een luierzakje bij de hand te hebben. Hier kun je de luier in stoppen en reukdicht
  4. Paracetamol > Een zetpil voor je kleintje, wanneer deze zich niet lekker voelt. Voor jezelf een gewone, onmisbaar bij gebroken nachten.
  5. Flesje water > Een flesje water is prettig om altijd iets te drinken mee te hebben, of om bovenstaande paracetamol mee weg te spoelen.
  6. Toilettasje > Naast verzorgingsartikelen voor je kindje, is het ook handig om een klein toilettasje voor jezelf mee te hebben. Hierin kun je wat make-up, handcrème en reinigingsdoekjes meenemen zodat je jezelf altijd kunt opfrissen onderweg.
  7. Rietjes > Als je kindje groot genoeg is om uit een rietje te drinken kan het handig zijn om deze mee te nemen. Zo hoef je niet altijd een tuitbeker of rietjesbeker mee te nemen, maar kan hij of zij gewoon met een rietje uit een glas of jouw flesje drinken.
  8. Extra setje kleding > Zeker voor baby’s is een extra kledingsetje pure noodzaak bij ongelukjes.
  9. Snoetenpoetsers > Snoetenpoetsers zijn de redding van menig moeder. Deze vochtige doekjes zijn zowel voor je kindje als voor jezelf ideaal.
  10. De perfecte luiertas > Goed voorbereid op weg met je kleintje begint natuurlijk bij een fijne luiertas. Zorg ervoor dat deze ruim genoeg is, en verschillende vakjes heeft om alle genoemde spulletjes in op te bergen. Een superfijne luiertas is de Koeka luiertas Livigno, hiermee kun je goed voorbereid en superhip voor de dag komen.
Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.