Badmode van KANT

Aanschaf van een nieuwe bikini of badpak lijkt een feest  maar is voor vele vrouwen een beproeving. Welke kleur is ‘in’ en welke kleur staat me goed? Wat is er nieuw dit jaar? Wat zijn de leuke merken? Vóór de eerste echte stranddag moet de beach outfit gescoord zijn, want in een antieke set van vorig jaar wil je niet gezien worden, toch? Kortom, lastig om badmode te kiezen en goed dat er winkels zijn die je graag helpen bij je keuze.

Beach proof

Natuurlijk wil jij graag een oogverblindende bikini of badpak die je niet tien keer tegen komt op je eerste strandwandeling. Deze beach-proof  bikini moet ook passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en smaak van bovenkleding. En uiteraard moet je jezelf comfortabel voelen in je nieuwe bikini.  Belangrijke details zijn dan of je de bikini gehalterd en gewoon met bandjes kan dragen of dat je er zonder kan, de strapless variant. Kortom, je moet weten wat je wilt en waarin jij je zeker of onzeker voelt, zodat jij je aan het strand of zwembad fijn kan voelen!

Cupmaten in badmode

Heb je een cupmaat C of meer, dan is het qua pasvorm van groot belang dat je borsten mooi in bikini of badpak passen. Je doet jezelf dan een plezier om daar ook goed op te letten en ervoor te zorgen dat die pasvorm inderdaad goed is. Dat is niet vanzelfsprekend. De grote lingeriemerken doen er jaren over een goede pasvorm te vinden, ook voor badmode.  Lingeriemerken als  Lise Charmel en Empreinte hebben hun productlijnen inmiddels uitgebreid met badmode en weten daarin een uitstekende pasvorm te realiseren. Ook specifieke badmodemerken als Pain de Sucre en Je Suis hebben veel ervaring met pasvorm voor de grotere cupmaten.  Heb je een grotere cupmaat, doe je zelf dan een plezier met een bikini of badpak met een op cupmaten gebaseerde, goede pasvorm!

Het hele jaar door badmode

Jij wilt het gehele jaar op vakantie kunnen en natuurlijk een mooie outfit meenemen naar je vakantiebestemming of cruise.  Maar ook wil je naar het zwembad in het najaar en in de winter met je kinderen, partner en ook met je kleinkinderen.  Het gehele jaar door wil je dan terecht kunnen bij gespecialiseerde badmodewinkels die je uitgebreide keuze bieden en advies kunnen geven.  Bij KANT Amsterdam kan je het gehele jaar door terecht voor de mooiste badmodemerken zoals Pain de Sucre, Je Suis, Jets, Rafaella d´Angelo en PrimaDonna Swim.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.