Leuke en aparte schoenen bij Clementi!

Clementi is een online webshop met een groot assortiment. Merken zoals, clementiii
United Nude, Mugnai, Chie Mihara en Desigual zijn te vinden in de webshop van Clementi. In de webshop van Clementi is een afwisselend assortiment te vinden met verschillende soorten schoenen. Je kunt hierbij denken aan laarzen, sandalen en slippers. Niet alleen schoenen zijn verkrijgbaar in de webshop. Ook andere producten zoals kleding, tassen en sieraden zijn er te vinden.

United Nude

United Nude is een populair merk in de webshop van Clementi. United Nude is een merk dat al bestaat sinds 2003. Ontwerper Rem D Koolhaas is sinds dien erg succesvol in het creëren van een erg unieke en mooie schoenenlijn. In de webshop vindt u verschillende producten van United Nude. Naast United Nude zijn er nog ruim 15 andere merken die u kunt vinden in de webshop.

Door het afwisselende assortiment in de webshop is er een ruime keus aan producten. Als er niet tussen zit wat u precies zoekt is het een kwestie van even geduld hebben tot het nieuwe assortiment. Als u producten heeft gezien van een van de merken die verkrijgbaar zijn maar niet in de webshop staan weergegeven, kunt u een mail sturen. Clementi zal dan gaan kijken of dit product toch verkrijgbaar is. Dit geld niet voor alle merken maar wel voor bijv. United Nude.

Neem gerust een keer een kijkje in de webshop van Clementi. Voor vragen of informatie kunt u altijd bij Clementi terecht. Hierbij kunt u denken aan de site, mail of telefonisch.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.