Bijzondere dames ondermode: prothese bh

Dames ondermode is natuurlijk een ontzettend breed begrip en er zijn ontzettend veel producten en kledingstukken die vallen onder dat begrip. Alleen is het zo dat van sommige producten die ook vallen onder dames ondermode, er niet zoveel over bekend is of dat mensen zelfs niet van het bestaan afweten.

Sommig ondergoed biedt extra steun of zekerheid wat niet gegeven kan worden door alle soorten onderbroeken en/of bh’s. De prothese bh is een bijzonder stukje ondermode, deze is speciaal gemaakt voor vrouwen die bijvoorbeeld een borstoperatie hebben ondergaan en op zoek zijn naar een bh waarin zij zich weer comfortabel kunnen voelen tijdens het dragen van hun kleding.

Lekker in je vel met een prothese bh

Een borstoperatie is heftig en het kan altijd even duren voordat je je weer de oude voelt. Zowel de zichtbare als onzichtbare littekens kan je lang met je meedragen, het kan dus ook moeilijk zijn om je zelfverzekerd te voelen in je outfit. Bepaalde stukken dames ondermode kunnen hier goed bij helpen.

De prothese bh biedt vrouwen weer de mogelijkheid om zich weer comfortabel te voelen tijdens het dragen van kleding. Een drager van een prothese bh heeft behoefte aan stabiliteit. Het ontwerp van de bh houdt rekening met de prothese van de drager, zo kan deze door de bredere onderband dan een gewone bh, niet uit haar plaats vallen. De stevigheid van de onderband zorgt er voor dat de drager zich zorgeloos kan bewegen, er is geen reden voor angst omtrent de positie van de prothese. Zo is het natuurlijk mogelijk om niet alleen comfortabel rond te lopen in je outfit, maar ook om je gedurende de dag vrij te voelen in je hoofd. De schouderbandjes zijn ook anders dan normaal, deze zijn altijd verstelbaar en ondersteunen de borstprothese zonder dat deze zwaar drukt op de schouders. De cups zijn ook voorzien van rekbare hoeken, deze geven extra stabiliteit en zekerheid. Aangezien de cups niet uit positie raken bij alledaagse inspanningen.

Zo heeft de prothese bh een aantal functies die een gewone bh niet heeft, hierdoor is het voor een vrouw die een borstoperatie heeft gehad, een ideale oplossing om zich weer comfortabel te voelen tijdens het dragen van haar favoriete kledingstukken.

Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.