Duurste parfum ter wereld

Ben jij ook zo gek op een lekker parfum? Iedereen heeft het onderhand wel, een favoriet geurtje. Of je nou houdt van een wat zoeter of een wat frisser parfum. Bloemachtig of citrusachtig. Voor ieder is er wel wat wils.

Duurste parfum ter wereld

Zo ook voor degene onder ons die wat meer te besteden hebben. Parfumeur Clive Christian heeft namelijk een hele speciale geur gemaakt in een hele speciale uitvoering. Het parfum is het duurste parfum ter wereld en heeft een prijskaartje van maar liefst 182.000 euro. Het parfum is exclusief te koop bij het Britse warenhuis Harrods. Christian heeft voor Harrods een speciale uitovering gemaakt van zijn NO1 parfum. De speciale editie komt met een speciaal flacon. De flacon heeft een inhoud van 30 milliliter. De flacon bestaat uit een kristallen fles en is bezet met 24 karaats goud en 2000 diamanten. Speciaal voor degene die bereid is om wat meer geld uit te geven aan parfum.

clive christian special

Parfum voor een lager budget

Ook voor mensen met wat minder geld in de portemonnee zijn er heerlijke geuren verkrijgbaar. Zo zijn er heel veel verschillende merken en kun je vanaf 10 euro tot goed over de 100 euro uitgeven aan een heerlijk parfum.

Online parfum bestellen.

Uiteraard is het heel goed mogelijk om online parfum te bestellen. Wat wel lastig is, is dat je dan wel goed moet weten wat je koopt. Je kan de geur natuurlijk niet ruiken. De online webshops die tegenwoordig parfum verkopen zijn er aardig goed op gebouwd zodat je toch een idee krijgt van wat voor parfum je koopt. Toch kan het handig zijn om je aanschaf in een fysieke winkel te doen. Dan kan je tenminste de geur testen en word je geholpen door vakkundig personeel.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.