Chantal Thomass – Koningin der verleiding

Chantal ThomassEen legende bij leven. Chantal Thomass, begenadigd ontwerpster van de mooiste en meest verleidelijke Franse toplingerie. Dè lingerie waarbij de charmante, aantrekkelijke Parisiennes zich onweerstaanbaar en zeker voelen. Stilistisch meer dan verantwoord, vaak minimalistisch in benadering en altijd met een knipoog. 

Ongekroonde Koningin

Ze wordt ook wel de Coco Chanel van de Lingerie genoemd. Al enkele tientallen jaren weet zij het erepodium van de lingerie met de mooiste ontwerpen te vullen. Met gevoel voor de macht die de vrouw over de man heeft, is subtiele verleiding de handtekening van het merk Chantal Thomass. Een prachtig zwart setje kan bij dit merk ‘smoking club; heten, een set kousen  ‘Interdits’. Chantall Thomass is de ongekroonde Koningin van de Lingerie.

Overdaad en minimalisme

Luxe Lingerie voor vrouwen die begrijpen wat zij willen en die weten hoe zij behagen. De typische fotografie van het merk portretteert twee verleidelijke vrouwen Het merk Chantal Thomass vertegenwoordigt een fijnzinnige overdaad aan weelderigheid en luxe. Daarbij is de collectie vaak rond een thema samengesteld. Recente voorbeelden zijn het circus en voor een deel van de collectie in 2014 is het thema de jaren twintig van de vorige eeuw.

Een topstuk is bijvoorbeeld de ‘Encens’ Moi´. De zacht witte kleur zorgt voor een natuurlijke look, de gedraaide stoffen van de bh voor een elegante look en de bh bandjes zijn bezet met fijn tulle wat een lieflijk effect geeft. Minimalisme en overdaad, het is aan Chantal Thomass als ware koningin der verleiding toevertrouwd  In  Nederland kan je Chantal Thomass lingerie verkrijgen bij Kant Amsterdam.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.