Een geschikte bh voor iedere vrouw

logo bodyfashion bornEen goede bh is belangrijk, niet alleen voor het lichaam maar ook hoe deze (juist niet) zichtbaar is bij het dragen van kleding. Helaas hebben we niet allemaal die ene perfecte bh-maat, maar wij hebben nu wel een webwinkel gevonden die voor iedere vrouw een goede bh biedt. Of je nu zeer kleine of juist zeer grote borsten heb, een prothese bh nodig hebt of gewoon een mooie bh, bij Bodyfashion Born kan iedereen slagen. 

Grote borsten

Voor de vrouwen onder ons met grote borsten, in de webwinkel kunt u kiezen voor een ‘gewone’ beha of voor een minimizer. Deze laatste bh zorgt ervoor dat uw borsten optisch verkleint worden. Bodyfashion Born biedt onder andere de merken Dim, Naturana en Susa aan in deze lijn. Wanneer je een gewone bh zoekt, dan is de collectie van Syl Design perfect voor jou. Mooie stijlvolle bh’s in de juiste maat, Syl Design is verkrijgbaar tot en met cup K.

Kleine borsten

Zijn jouw borsten juist wat kleiner dan de gemiddelde buste? Dan kun je kiezen voor een maximizer of een (dubbele) gel bh om jouw borsten optisch groter te laten lijken. Beide soorten zijn erg mooi qua vorm, niemand zal dan ook kunnen zien dat jouw bh iets helpt bij het vollumen van jouw borsten.

Prothese bh

De prothese van bh’s van Susa en Amoena zorgen voor zekerheid. Alle prothese bh’s van deze twee merken hebben (tenzij expliciet vermeld) een handig prothese zakje in de cup. Hierdoor maakt het niet uit aan welke kant, of beide kanten een prothese gedragen wordt. De prothese beha’s van Amoena en Susa zijn naast comfortabel en het geven van vertrouwen ook erg vrouwelijk en, wanneer je wil, kun je ook zeker voor een sexy lingeriesetje kiezen in deze collectie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.