Floris van Bommel is er ook voor jou

Floris van Bommel en van Bommel

Twee merken, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen de twee? Van Bommel staat voor klassieke schoenen, netjes en altijd geschikt. Het merk Floris van Bommel is wat meer van nu. Floris is toch eerder voor de moderne man. Beide merken hebben nette schoenen in de collectie, maar Floris van Bommel heeft daarnaast ook sneakers en tal van andere soorten schoenen. De moderne man moet dus bij  Floris van Bommel  Ben jij ook benieuwd naar wat dit merk te bieden heeft, lees dan gauw verder.

Floris van Bommel voor de moderne man

Tegenwoordig is het niet meer zo dat je bij elke baan netjes gekleed moet komen. Vaak is het ook geen probleem als je gewoon casual gekleed gaat. Sneakers of andere type schoenen worden daarom ook vaker gedragen. De moderne man is veel op pad en heeft lang niet altijd de tijd om een kledingwissel te doen. Met de schoenen van Floris van Bommel is dat probleem opgelost. De schoenen van het merk lopen erg lekker en zien er netjes uit. Je ziet natuurlijk wel een duidelijk verschil met de nette herenschoenen. De sneakers kunnen zowel overdag op het werk gedragen worden als ’s avonds naar een casual feestje.

Floris van Bommel nu ook voor  vrouwen

Naast dat er nu aan de moderne man is gedacht, zijn er ook een aantal damesschoenen. De collectie van Floris van Bommel is erg divers. De schoenen voor vrouwen zijn te vinden als sneakers, maar Floris van Bommel heeft ook hakken en sandalen.de schoenen voor vrouwen hebben veel verschillende kleuren en prints.  Zo heb je bijvoorbeeld lichtroze sneakers met witte bloemetjes als detail. Er is een erg breed assortiment aan zowel heren als damesschoenen. De schoenen voor vrouwen zijn vooral in al de zomermaanden een must om te hebben. Niet alleen je man kan dus shoppen uit de collecties van het merk. Voor jou en je vriendinnen is er meer dan genoeg keus. Volgende halte dit merk?

Bijpassende en nette accessoires

Naast schoenen heeft Floris van Bommel ook bijpassende riemen. De riemen passen  mooi bij schoenen in dezelfde kleur. Door het toevoegen van accessoires maak je een outfit compleet. Bij het dragen van een mooi net pak of een blouse met een spijkerbroek, staat een riem geweldig. Het toevoegen van een riem zorgt voor een erg afgemaakte uitstraling en een nette look. wil je er zeker van zijn dat je er op en top uit ziet, dan is dit merk perfect voor je. Het merk is dus in heel veel opzichten erg anders dan van Bommel. Iedereen die er te allen tijde trendy uit wilt zien is bij dit merk aan het goede adres.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.