Vriendschapsringen voor beste vrienden

Vriendschapsringen uitkiezen

Het is al lastig genoeg om te bedenken hoe en wanneer je iemand en iets gaat vragen. Wat wil je dat de vriendschapsringen uitstralen ? Moet het groot en uitbundig of juist erg klein en rustig. De keuze die je maakt bij het uitkiezen van de vriendschapsringen is moeilijk, maar erg belangrijk. De vriendschapsring die je geeft, kan namelijk het grote verschil uitmaken. Ben je al jaren vrienden of ben je gewoon erg geïnteresseerd in vriendschapsringen ? Lees vandaag dan alles over het uitkiezen van de juiste ring en het idee er omheen. Een vriendschap is nooit perfect maar wel belangrijk.

Het geven van vriendschapsringen

Iedereen wilt de buitenwereld op een mooie manier laten zien dat hij of zij een vriend voor het leven heeft. De ringen zijn dan ook het eerste waar mensen naar kijken als je ze je zien. Op het moment dat je een vriendschapsjubileum plannen, moet je dus  passende vriendschapsringen hebben. Er zijn verschillende manieren om de ring te presenteren. De meest voorkomende manier is de ringen in het doosje laten zien. Toch worden er af en te ook variaties die gebruikt worden. Denk aan een verlovingsring verstopt in een bos rozen of in een kaart. Mensen worden steeds creatiever met het doen van een aanzoek. Maar ook met de ringen voor vrienden. Laat je fantasie daarom de vrije loop en bedenk iets unieks.

Vriendschapsringen

sommige mensen geven bij het verloven een verlovingsfeestring. Bij de meeste feesten van goede vrienden wordt er ook veel aandacht geschonken aan de vriendschapsring. De vrouwen zijn dan voornamelijk degene die kijken naar de vriendschapsringen die jullie dragen. Houd echter wel in je hoofd dat alleen de persoon (je beste vriend) de ring hoeft te dragen. De mening van anderen kan leuk zijn om aan te horen, maar is niet echt belangrijk. Kies altijd voor ringen die past bij de persoonlijkheid van de persoon die het uiteindelijk zal dragen. Als het goed is ken je iemand door en door als je zo goed bevriend bent. Het uitkiezen van de ring moet daarom niet heel moeilijk zijn.

Aan welke hand moeten de vriendschapsringen?

Deze vraag is niet gemakkelijk te beantwoorden. In verschillende geloofsovertuigingen en culturen ligt dit namelijk anders. Sommige mensen dragen de trouwringen aan de rechterhand en de ring van het verloven links. Anderen doen dit weer compleet tegenovergesteld. Voor vriendschapsringen is er echter helemaal geen regel. Ook zijn er mensen die beiden ringen aan een hand dragen. De ring van de verloving maakt op de trouwdag plaats voor de trouwring en de vriendschapsringen aan de andere kant. Kortom er staan geen geschreven regels voor de hand waar de ring hoort. Het beste wat je kunt doen als je geen geloof hebt, is bespreken. Bespreek met je goede vriend welke hand jij jullie de ringen zullen gaan dragen. Zo maken jullie samen een eigen regel.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.