Strijken dat doen wij niet meer!

overhemden van olympDe tijd dat we het lunchpakket klaar maakten en de overhemden van onze mannen streken is voorgoed voorbij! Tegenwoordig kan je bij de meeste supermarkten kant en klare maaltijden kopen en deze meegeven aan je man. Een appeltje erbij en klaar ben je! En voor het strijken van zijn overhemden is er tegenwoordig ook een oplossing.

Kies alleen nog maar voor OLYMP overhemden

Het overhemden merk heeft voor ons de oplossing gevonden: “strijkvrije overhemden”en ook nog eens van 100% katoen. Maar kan dit, zijn wij al die jaren voor de gek gehouden en hebben we al die overhemden van manlief voor niks gestreken? OLYMP heeft een techniek ontwikkeld waarbij de garen op een speciale manier wordt geweven en behandeld. De stof blijft dan van 100% katoen, maar is anders geweven en heeft een hars bad gekregen. Hierdoor is de stof kreukvrij en hoeft het dus niet gestreken te worden.

Het wassen van een OLYMP overhemd

Dit gaat eigenlijk zoals je gewend bent. Probeer er maximaal 5 a 8 tegelijk te wassen en hang hem na het wassen zo nat mogelijk op (liever niet centrifugeren). Strijk alleen de boord en de manchetten glad en sla het overhemd even uit. Na het drogen zal je zien dat het overhemd nagenoeg glad is. Eventuele kreukels verdwijnen vanzelf tijdens het dragen, door de lichaamswarmte. Een overhemd van OLYMP blijft uiteindelijk de hele dag door mooi glad.

Een OLYMP shirt is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld De Bijenkorf en online bijvoorbeeld bij de webwinkel Hemdvoorhem.nl (zie hebben overigens nog meer merken met strikvrije overhemden in hun collectie zitten).

Dit bericht is geplaatst in Huishoudelijk met de tags . Bookmark de permalink.