Sport bh, strapless bh of bh zonder beugel?

strapless bhBh’s zijn er in allerlei soorten en maten. Het is nog niet voor iedereen helemaal duidelijk dat er voor verschillende gelegenheden, ook verschillende bh’s zijn. Voor het sporten heb je bijvoorbeeld een speciale sport bh en een strapless bh die goed te dragen is onder een jurk. Het ligt natuurlijk helemaal bij je zelf wat je comfortabel vind en wat niet. Sommige vrouwen houden ook niet van het beugeltje waarmee een bh vast zit,  voor de vrouwen die hier last van hebben zijn er diverse bh’s zonder beugel. Hieronder worden de zojuist genoemde bh’s uitgebreid beschreven.

Sport Bh

Sporten met en gewone bh is vaak niet comfortabel en het is ook niet goed voor de borsten. De gewone bh is niet gemaakt om heftige bewegingen op te vangen en het materiaal is niet erg flexibel. Sporten met een gewone bh kan dus ook zorgen voor scheuren in de bh. Kortom, het is een stuk comfortabeler en duurzamer om te sporten met een sport bh.

Bh zonder beugel

De bh zonder beugel is niet perce beter of slechter als de gewone bh, maar de grootste reden om voor deze bh soort te kiezen is het comfort. Het is wel erg belangrijk dat je een goede maat kiest van de bh zonder beugel. Deze kan namelijk al heel snel te strak of te los zitten omdat deze niet verstelbaar is.

Strapless bh

De strapless bh is de perfecte oplossing als je een mooie gala of zomerjurk wilt dragen. De strapless bh heeft geen bandjes die over de schouder lopen waardoor deze uiterst geschikt is voor kleding stukken zonder bandjes (bijv. jurk).

Dit bericht is geplaatst in Huishoudelijk. Bookmark de permalink.