Laat zonnebrillen bedrukken voor al je vriendinnen

Het is weer de tijd om zonnebrillen te dragen. En zeg nou zelf, je hebt er nooit genoeg. Daarom is het misschien een idee om zonnebrillen bedrukken te laten voor jezelf én al je vriendinnen. Je kunt de meest hippe zonnebrillen bedrukken laten, het zijn niet meer standaard grove monturen in hysterische kleuren. Toch zijn ook die zonnebrillen nog prima te verkrijgen. Net wat jij en je vriendinnen willen. Je kunt de zonnebrillen bedrukken laten met de datum van jullie (geplande) uitje, of met een andere datum die voor jullie belangrijk is. Ook kun je natuurlijk zonnebrillen bedrukken laten die je weggeeft als relatiegeschenk. Zo in de zomer wordt dat vast op prijs gesteld!
Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken als herinnering

Stel, je hebt een vrijgezellenfeestje van je beste vriendin. Natuurlijk zit jij in de organisatie. Jouw vriendin ontkomt er niet aan dat zij in een raar pak de stad door moet, maar jij denkt natuurlijk even mee. Je laat zonnebrillen bedrukken voor alle dames en meiden die mee gaan die dag. Je laat de datum erop zetten en de gelegenheid waarvoor je de zonnebrillen hebt laten bedrukken. Zo heeft iedereen, ook na de feestelijke dag, een leuke herinnering.

Zonnebrillen bedrukken voor kinderen

Zonnebrillen bedrukken voor kinderen is eigenlijk een prima idee. Want kinderoogjes zijn erg gevoelig voor zonlicht. Dat vergeten we nog wel eens. Helemaal als je in de kinderopvang werkt, ben je allang blij als je alle kinderen op tijd hebt ingesmeerd. Het is daarom slim om zonnebrillen te laten bedrukken voor alle kinderen op jouw kinderopvang. Hun ogen zijn dan goed beschermd tegen de zon en alle kinderen zien er hartstikke hip uit.

Zonnebrillen bedrukken als bedankje

Als je in de zomer trouwt, dan wil je misschien wel eens een ander cadeautje meegeven aan je gasten dan de standaard bruidssuikers. Laat dan eens zonnebrillen bedrukken. Je gasten zullen er blij mee zijn en nog lang terugdenken aan jullie heuglijke dag. Daarbij geef je de mensen ook iets waar ze echt iets aan hebben. Een extra zonnebril voor in de auto is altijd welkom. Ook als relatiegeschenk is een bedrukte zonnebril een prima cadeau. Je (potentiële) klanten zullen er maar wat blij mee zijn. En ze hebben op die manier altijd jouw website bij de hand. Als je kiest voor een mooie zonnebril met een goede bedrukking, zul je merken dat je steeds meer klanten krijgt. En al die klanten maken weer reclame voor jouw bedrijf!

Dit bericht is geplaatst in Mode, uitjes. Bookmark de permalink.