3 recepten voor gezonde milkshakes.

Milkshakes zijn erg lekker maar helaas zitten ze vol met suiker, ijs en vele andere vet makende ingrediƫnten. Dit zou je niet denken als je een milkshake drinkt, omdat de milkshakes niet smaken naar suiker. Helaas is dit wel het geval maar hier hebben wij een oplossing voor bedacht! Gezonde milkshakes. Hieronder zijn 3 recepten te vinden voor gezonde milkshakes, of smoothies. Die gedronken kunnen worden door de dag heen.

Bramen milkshake

Wat heb je nodig?
– 100 ml melk
– Half kaneelstokje
– hand vol bramen

Doe de melk in een blender en voeg de bramen toe. Snij het kaneelstokje in de breedte en haal de zwarte binnenkant eruit. Voeg dit toe aan de rest van het mengsel. Blend dit voor een paar minuten en de milkshake is klaar.

Aardbeien milkshake

Wat heb je nodig?
– 100 ml melk
– Hand vol aardbeien
– muntblaadjes
Tip: Je kunt ook yoghurt toevoegen aan het mengsel, om de milkshake wat dikker te maken.

Doe de melk in een blender en voeg zorgvuldig de aardbeien toe. Daarna de muntblaadjes en eventueel de yoghurt. Blend dit voor een paar minuten en de milkshake is klaar.

Bananen milkshake

Wat heb je nodig?
– 100 ml melk.
– banaan
– half stokje vanille.

Snij een aantal uur van tevoren de banaan in stukjes en leg deze in de vriezer. Doe na een paar uur de melk in de blender en voeg de banaan toe. Snij daarna het vanille stokje in de breedte en haal het zwarte gedeelte eruit. Voeg dit toe aan het mengsel en mix het voor een paar minuten. En de milkshake is klaar.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.