Coolsculpting klinisch getest door de Consumentenbond

De coolsculpting techniek is klinisch getest door de Consumentenbond, dit betekend dat er is gekeken naar de belangen van u als consument en of het veilig is voor uw gezondheid. Doordat de coolsculpting techniek getest is door de consumentenbond geeft het u meer zekerheid om veilig aan coolsculpting te beginnen.

 

Wat is coolsculpting?

Coolsculpting is een techniek om je vet op een natuurlijke maar snelle manier voorgoed te laten verdwijnen. Dit doen ze doormiddel van bevriezen. Wanneer je de vetcellen laat bevriezen worden op een natuurlijke manier afgevoerd door je lichaam en komt het hardnekkige vet niet meer terug. Doordat het vet op een bepaalde temperatuur wordt bevroren worden belangrijke cellen in je lichaam, zoals de spiercellen of bloedcellen niet beschadigd. Ook wordt de temperatuur zo gecontroleerd dat uw huid niet beschadigd kan raken of dat u pijn doet. Het voordeel van coolsculpting is dat u snel en gemakkelijk van uw vet afkomt zonder en speciale diƫten of sportlessen ervoor te volgen.

 

Wat is de consumentenbond?

De consumentenbond is een vereniging die voor de belangen van de consument opkomt. Dit doet de consumentenbond bijvoorbeeld door samen met de politiek regels en wetten te maken zodat u als consument bovenaan wordt gezet. De consumentenbond doet ook mee aan vergaderingen van brancheorganisaties om voor u als consument betere algemene voorwaardes te krijgen. Ook test de consumenten bond of bepaalde apparaten of technieken goed voor de gezondheid van u als consument is. Wanneer de consumentenbond dit heeft onderzocht en goedkeuring heeft gegeven weet u als consument dat u en uw gezondheid niet beschadigd kunnen worden.

 

Coolsculpting-centers en de consumentenbond

Ook heeft de consumentenbond de techniek van Coolsculpting-centers bekeken en onderzocht. Omdat de techniek die coolsculpting-centers gebruikt al is goed gekeurd door de consumentenbond, is het keurmerk gemakkelijk te verbinden. Bij Coolsculpting-centers zijn de belangen voor u al consument het hoogst en wordt alles op een eerlijke en veilige manier gedaan.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.