Trouwlocatie Rotterdam: dit is de top 3!

U trouwdag moet natuurlijk een van de mooiste dagen uit uw leven worden. Hiervoor speelt een trouwlocatie een belangrijke rol. In deze blog zal ik meerdere trouwlocaties bespreken in Rotterdam. Als u voor uw trouwlocatie Rotterdam kiest heeft u natuurlijk ontzettend veel keuze. Een trouwlocatie Rotterdam kan van traditioneel tot modern. In dit artikel zal ik mij focussen op drie prachtige trouwlocaties. De trouwlocaties Rotterdam bestaan uit: Best western plus Rotterdam airport hotel, de Broodfabriek en het Delta hotel. Ik heb voor deze locaties gekozen omdat deze speciale plekjes allemaal een andere kant van Rotterdam laten zien. Als u kiest voor een trouwlocatie Rotterdam zijn deze opties zeker de moeite waard om te overwegen.

 

3: Best western plus airport hotel: een trouwlocatie Rotterdam met internationale uitstraling

 

Voor een trouwlocatie Rotterdam is het airport hotel een geschikte keuze voor het geval u zeer groots uit wil pakken. Het hotel ligt tegenover Rotterdam The Hague Airport en is hiermee zeer handig voor stellen met internationale vrienden. Dit hotel heeft sinds 2010 een nieuw look gekregen en heeft hiermee een verassend groene uitstraling. Uiteraard heeft u alle moderne voorzieningen die u nodig heeft zoals bijvoorbeeld gratis wifi. Ook verzorgd deze trouwlocatie Rotterdam een uitstekende catering met seizoensgebonden gerechten. Uw gasten kunnen natuurlijk blijven slapen in dit viersterrenhotel met luxueuze kamers.

 

2: De Broodfabriek: een fabriek omgebouwd tot een moderne trouwlocatie Rotterdam

 

Als u een trouwlocatie zoekt met een bijzondere geschiedenis dan is de broodfabriek de perfecte uitkomst. Deze omgebouwde broodfabriek werd jaren gebruikt om brood te bakken voor de weide omgeving. Tegenwoordig dient deze broodfabriek voor evenementen als bruiloften. Deze trouwlocatie Rotterdam is ook uiterst geschikt voor de stellen die uit willen pakken met het huwelijksfeest. Met een professioneel geluidssysteem, XXL-schermen en sfeerverlichting is deze omgebouwde broodfabriek prima te gebruiken voor een feest.

 

1: Het Delta Hotel: een fantastische locatie met een fantastisch decor

 

Dit hotel is in vergelijking met de andere locaties het modernst. Het hotel beschikt over beamer, netwerkaansluitingen en prachtig uitzicht op de Nieuwe Maas. Het feit dat deze trouwlocatie Rotterdam aan het water ligt is niet alleen te merken aan het uitzicht maar ook aan de catering. De menukaart is in een nautisch thema ingericht. Het eten en drinken wordt verzorgd door het restaurant, het Grand Café en de Vier Windstreken. De menukaart is in een nautisch thema ingericht. Dit viersterrenhotel beschikt over 81 diverse hotelkamers. Van een eenpersoonskamer tot een suite met balkon.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.