Gezond afvallen, how to do it?

Veel mensen willen snel resultaat zien als zij beginnen met een dieet. Echter is het een langlopend proces wat je moet doorlopen als je wilt afvallen. Het zien van resultaat gebeurt niet van de ene op de andere dag. Indien u gezond wilt afvallen zult u waarschijnlijk een groot deel van uw levensstijl moeten veranderen. Dit varieert van het gezonder eten van een avondmaal (minder vet) tot het niet meer eten van dat ene kleine stukje chocola waar u stiekem al de hele dag naar zit te kijken. Ook is het drinken van water in plaats van sappen of frisdrank al een hele stap. In frisdrank en sappen zitten enorme hoeveelheden suiker, in water niet. Overtollige suikers worden omgezet in lichaamsvet, je lichaam maakt namelijk reserves aan voor stoffen die je teveel binnen krijgt. Indien je een keertje te kort hebt aan een bepaalde stof, dan doet je lichaam een beroep op de reserves.

In 2017 gezond afvallen?

Een echt wetenschappelijk goede manier van afvallen is niet concreet te benoemen. Echter is het van belang dat je lichaam van alle stoffen voldoende binnenkrijgt. Voldoende wordt daarmee bedoeld, niet te veel, maar ook niet te weinig. Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van vers pakketten. Hierin zit voor de gehele week eten in. Het zou een geniaal idee zijn om deze vers pakketten te voorzien van een dagelijkse behoefte en de dagelijkse voorziening die de pakketten bieden. Wie weet een gat in de markt.

Wat is het advies?

Allemaal leuk en aardig, alle teksten en reclames die er gemaakt worden om mensen te informeren. Maar welke manier van diƫten helpt nou echt? Dit is moeilijk vast te stellen. Ons advies zou zijn, eet gevarieerd en vooral, niet te veel. Loop geregeld hard, houd de conditie op peil. Hier wordt u alleen maar beter van.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.