Herfstuitjes; Wat kun je allemaal doen in de herfst?

Volgens de kalender is de herfst al enige tijd begonnen, maar als we naar het weer buiten kijken is het pas net écht herfst. Veel vrouwen zien de herfst als een minder leuk seizoen, maar er zijn volop leuke dingen te doen tijdens deze periode.

Geniet van een natuurlijke spa

De Boerderij Spa zijn te vergelijken met gewone spa’s, enkel zijn deze kleinschaliger en natuurlijk hebben de gebouwen hiervan kenmerken van een boerderij. Boerderij Spa heeft verschillende vestigingen, maar allemaal hebben prachtige natuur, frisse buitenlucht en zijn ze gelegen in een prachtig landschap. Bij Boerderij Spa staat een dagje ontspannen centraal, je kunt genieten van de rustieke omgeving en ontspannende behandelingen die goed voor lichaam en geest zijn.

Picknicken in het bos

De herfst is één van de mooiste periodes in het bos, de prachtig gekleurde bladeren en deherfstpicknick heerlijk frisse geuren. Tijdens de herfst zijn er ook genoeg mooie dagen, naast de regenachtige dagen waar veel mensen aan denken. Ga met partnerlief of met het hele gezin naar het bos, neem een mand vol heerlijk hapjes, broodjes en drankjes mee (en voor jullie samen misschien wel een heerlijk winters kruidenbittertje). Je zult zien hoe snel en simpel je een leuke middag kunt hebben op deze manier én daarbij kost het bijna niets.

Overige uitjes voor het gezin of samen

Uitjes die altijd leuk zijn zodra het een dagje droog is, zijn pretparken, dierentuinen en speeltuinen. Is het weer iets minder dan is er ook genoeg keuze uit overdekte speeltuinen zoals Ballorig. Wil je gewoon een dagje thuis blijven maar toch iets leuks doen kijk dan eens naar onderstaande opties.

• Een thuisbioscoop: kies een leuke film, haal een lekkere bak popcorn en M&M’s bij de supermarkt. Wil je de kinderen echt verwennen haal dan een blikje cola voor bij de film voor ze.
• Tover de keuken om tot een bakkerij: Maak lekkere cupcakes met de kinderen, welke ze na het bakken zelf mogen versieren.
• Ouderwetse spelletjes middag: Haal de oude spellendozen van zolder en ga een middagje gezellig met het hele gezin (en misschien nog vriendjes, vriendinnetjes, opa’s en oma’s erbij) spelletjes spelen.

Dit bericht is geplaatst in uitjes. Bookmark de permalink.