Huwelijkscadeau? Wat geef je aan je vrienden?

Huwelijkscadeau

Goede vrienden of familie van je gaan trouwen en jij hebt een uitnodiging ontvangen. Grote kans dat jij je nu begint af te vragen wat je hen gaat geven als cadeau. Het moet natuurlijk wel in je budget passen en leuk zijn voor het aanstaande bruidspaar. Een huwelijkscadeau , leuk om te krijgen en te geven. Het zoeken naar een geschikt cadeau gaat vaak wat minder soepel. Je wilt zonder twijfel wel met een goed passend geschenk aankomen. Hieronder zal ik vijf tips delen voor het geven van een perfect huwelijkscadeau.

Tips huwelijkscadeau

Ten eerste is het een goed idee om andere genodigden te vragen wat zij voor het bruidspaar gaan kopen. Op deze manier voorkom je dubbele cadeaus. Een oplossing is een lijstje dat langs iedereen gaat ,het  huwelijkscadeau dat je wilt kopen wordt opgeschreven zodat iedereen het ziet. Iets anders dat je kan doen is samen met anderen een groter huwelijkscadeau kopen.(zo hoef je ook niet zelf na te denken wat je gaat geven).

Ga de interesses van het toekomstige bruidspaar eens na. Maak hier een lijst van en zoek vervolgens in de richting van interesses die op je lijst staan. Zo krijg je een erg persoonlijk cadeau, iets dat echt wat zegt over het paar zelf. Ze zullen zien dat je echt je best hebt gedaan om iets bijzonders te geven. Als je de cadeaus eenmaal hebt verzamelt zet je alles samen in een mooi verpakt mandje. En voilà je hebt een perfect persoonlijk cadeau.

vorken mr. en mrs.

Wat kun je nog meer doen? Leuke cadeaus opzoeken voor in hun huis of voor op huwelijksreis. Je kunt gaan voor een grappig huwelijkscadeau. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is te koop, een aanrader voor de humoristische stelletjes. Ga je liever voor een wat meer ‘pas getrouwd’ ? Dan kun je ook veel vinden als: slippers, handdoeken en badjassen met een leuke tekst.

Als laatste tip vind ik dat een huwelijkscadeau altijd een aandenken moet zijn. Een aandenken voor hun bruiloft, maar ook een aandenken van jou aanwezigheid die dag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.