Rituals; een aanrader voor onder de douche of als cadeautip!

Rituals is een merk dat tegenwoordig erg populair is als het gaat om verzorgingsproducten. Sinds een paar jaar heeft rituals zoveel uitgebracht dat iedereen het wel kent. Door de veel verschillende soorten, geuren en andere verzorgingsproducten is er een grote keus om uit te kiezen.  Met meer dan 30 winkels in heel Nederland is rituals goed te bereiken maar ook online is rituals te vinden. Met een online bestelling is het de volgende dag al in huis.

Rituals heeft weer een aantal nieuwe lijnen uitgebracht voor mannen en vrouwen.

Ayurveda is een van deze nieuwe lijnen voor vrouwen. Oorspronkelijk is ayurveda al 5000 jaar oud en komt het uit India. Deze lijn is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie. Dit gaat doormiddel van het reinigen van het lichaam en ziel. In deze lijn van ayurveda zitten verschillende soorten producten.

Je kunt de innerlijke harmonie bereiken door 4 stappen:rituals 2

 • Stap 1: Badschuim Energy Bubbles.
  Een scheut van het badschuim is genoeg om je te laten omvangen door een super zachte crème badschuim in het warme water.
 • Stap 2: Bodyscrub Himalaya.
  Breng de scrub aan op een vochtige huid tijdens het douche of in bad. Spoel het af met warm water.
 • Stap 3: Douche schuim Yogi Fluw.
  Deze douchegel is rijk aan schuim dus een klein beetje op je hand is al genoeg. Masseer het in op de huid en geniet van het vele schuim. Spoel het af met warm water.
 • Stap 4: Bodycream Honey touch.
  Na het douche kan je deze bodycream aanbrengen op de huid. Het verzacht en voedt de huid.

Het geven van rituals als cadeau is ook erg gewild. Je kunt verschillende cadeau pakketten geven zowel voor mannen als vrouwen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.