Bekijk het werk van Salvador Dalí gewoon in Amsterdam

Salvador Dalí. Iedereen heeft wel eens van hem gehoord. Of in ieder geval heeft iedereen wel eens kunst van hem gezien. Deze kunst is vooral te zien in het buitenland. Nu is er natuurlijk niets mis met een stedentripje om de kunstwerken van Salvador Dalí te gaan bekijken. Maar wist je dat je nu gewoon een stedentrip naar Amsterdam kunt maken om de werken van deze kunstenaar te gaan bekijken? Vlak bij het Museumplein ligt daar het Mocomuseum. Een echte aanrader voor wie meer kunst van Salvador Dalí wil zien. Daarna duik je nog lekker even de stad in, of ga je languit nagenieten op het grote grasveld op het Museumplein. Wat jij wilt.
Salvador Dalí

Een groepsuitje naar Salvador Dalí

De lente is er weer. Tijd om wat leuks te gaan doen met je vriendinnen. Spreek eens af om een dagje Amsterdam te doen. Je kunt dan gezellig met z’n allen een rondvaart maken, een terrasje pakken en naar een museum. Kies dan eens voor een ander museum dan de overbekende musea. Er is een museum waar je de schitterende werken van Salvador Dalí goed kunt bekijken. Hartstikke leuk om met je vriendinnengroep te gaan doen! Je bestelt van te voren tickets via bovenstaande website en jullie dag kan niet meer stuk.

Met je teken- of schilderclub naar Salvador Dalí

Salvador Dalí is voor veel mensen een grote inspiratie geweest. En dat is hij nog. Tijdens veel teken- en schildercursussen worden zijn werken besproken, uitgeplozen en proberen mensen zijn kunst na te maken. Hoe leuk is het dan om met de hele groep naar een tentoonstelling over Salvador Dalí te gaan? Dan kun je pas echt zien en voelen waar de docent het over heeft. Oog in oog met een van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw! Dat moet haast wel inspiratie en bijzondere kunstwerken gaan opleveren!

De diverse fases in het werk van Salvador Dalí

We kennen Salvador Dalí vooral als schilder van absurdistische werken. Klokken die vloeibaar lijken te zijn. Dieren met extreem lange poten. Allemaal even bijzonder en vreemd. Maar de kunstenaar heeft voor deze periode en na deze periode nog andere soorten kunst gemaakt. Deze kunst is minder opvallend en dus minder bekend. Maar zeker niet minder de moeite waard. Ga het gewoon zelf bekijken. Neem je kinderen of juist je ouders mee en ga je vergapen aan alle kunstwerken die deze grootse kunstenaar gemaakt heeft.

Dit bericht is geplaatst in uitjes. Bookmark de permalink.