Zomer! Kom maar op met de tuniekjes!

jurkjes en tuniekjesWij zijn er helemaal fan van, jurkjes en tunieken. Beide hebben verschillende varianten waardoor ze vaak het gehele jaar door gedragen kunnen worden maar zeker het tuniekje is naar onze mening een echte zomer must have! Een tuniek kan gedragen worden met een stoere legging, maar ook met een donkere panty. Draag een paar mooie pumps eronder en je bent in een hand om draai klaar voor een avondje over de boulevard te flaneren.

Waar te koop?

Bijna iedere winkel heeft tegenwoordig wel tunieken kopen, maar de tunieken van Geisha en Yest vinden wij misschien wel het allerleukste (en nog leuk geprijsd ook wat niet onbelangrijk is).  Geisha is iets duurder dan Yest, maar onthoud wel dat een tuniek erg lang mee gaat.

Ook in grote maten zijn er erg leuke tunieken verkrijgbaar. Zo heeft bijvoorbeeld het merk Ophilia erg vrolijke zomerse tunieken die verkrijgbaar zijn tot en met maat 56. Ophilia heeft mooie modellen, veel van deze modellen zijn zo gemaakt dat de nadruk op de lengte wordt gegeven, waardoor je mooi slank oogt.

Hoe kun je een tuniek combineren?

Zoals we hierboven al aangaven kan je een tuniek zeer goed combineren met een legging, maar op de koudere dagen is een ‘old fashion’ maillot ook erg leuk. Doordat de tuniekjes aan de bovenkant van meer aangesloten zitten en vaak zonder (of met korte mouwen) zijn, kun je in de winter jouw tuniek ook dragen met een leuk colbertje of bollero.

Wil je op de hoogte blijven van alle mode must haves? Kijk dan ook eens op www.mos-wanted-mode-items.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.