Musthave; de nieuwe collectie van Pandora!

Bijna elke vrouw in Nederland is wel bekend met het merk Pandora. Het merk is afkomstig uit Denemarken en staat vooral bekend om het samenstellen van armbanden. Ook is Pandora populair in de regulieren sieraden zoals oorbellen, kettingen en ringen. Voor zowel oudĀ  als jong is dit merk echt een musthave.

De Essence lijn.lpf,v

Voor de liefhebbers van dit sieraden merk hebben we goed nieuws. Er is een nieuwe lijn uitgebracht. De lijn heet Essence. Essence bestaat uit verschillende armbanden die je zelf kunt aanpassen naar jouw persoonlijke doelen en gevoelens. Dit kun je doen door middel van de verschillende charms. Veel mensen denken nu dat het heel erg lijkt op het bekende concept van Pandora. Maar er zit wel degelijk verschil in de lijnen.

In de Essence lijn is de armband dunner en de charms zijn kleiner. De charms bevatten een soort van slotje waardoor je op elke positie van de armband de charm vast kan zetten.

Elke charm heeft zijn eigen betekenis. De charms staan in symbool voor je eigenlijk innerlijke gevoelens en doelen. De waarde staat in elke charm gegraveerd. De armbanden zijn gemaakt van echt silver maar ook verkrijgbaar in stof. De charms zijn van echt silver of goud.

Tip voor de feestdagen!

Heb je nog geen idee wat een leuk cadeautje zal zijn voor je moeder, zus of vriendin. De nieuwe collectie van Pandora kan je meteen uit de brand helpen! Voor de feestdagen is dit een perfect cadeautje. Voor nog geen 30 euro heb je de armband en de charms zijn ook verkrijgbaar in die verschillende tinten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.